Začasno prenehanje izvajanja tečajev, zabav in gostinskih storitev, delovni čas do 20. ure Več

Praznujete? Praznujmo skupaj!

V Vodnem mestu Atlantis smo za otroke pripravili še zabavnejša in atraktivnejša rojstnodnevna praznovanj, ki se med seboj razlikujejo glede na želje slavljenca.

Praznujete? Praznujmo skupaj!

V Svetu doživetij Vodnega mesta Atlantis za mlade obiskovalce od 4. do 15. leta starosti že vrsto let pripravljamo vodena in animirana rojstnodnevna praznovanja, ki vključujejo tudi slasten obrok in torto po izbiri. Z letošnjo jesenjo smo praznovanja nadgradili, jim dodali nove vsebine in poskrbeli, da bodo tri ure zabave in nepozabnih pustolovščin minile, kot bi trenil, otroci pa bodo odšli domov z lepimi spomini in nasmehi na obrazih.

Za najmlajše smo pripravili Atlasovo pustolovščino, kjer bodo otroci odkrivali skrivnosti Vodnega mesta Atlantis, obiskali škrata, ki prebiva v čarobni jami, spoznali Atlasove prijatelje in izvedeli, zakaj delfinček zavriska glasen »U!«, preden začne z zabavo. Njihovim bolj »žurersko« razpoloženim vrstnikom je namenjen program Atlantis žur, kjer bodo otroci uživali na različnih vodnih rekvizitih, se preizkušali v vodnih igrah, se spuščali po toboganih in se potegovali za naziv »najbolj kul skok v vodo«.

Otrokom z raziskovalno žilico so namenili Atlasov skriti zaklad, kjer bodo po namigih delfinčka Atlasa odkrivali neznane poti do skritega zaklada, nič manj skrivnostna pa ne bo zabava, na kateri bodo otroci kot »morske deklice in dečki« skupaj z morsko deklico raziskovali skrivnostno jamo, polno biserov, se naučili drobnih vodnih trikov in spoznali lepoto magičnih bitij.

Nekoliko starejši otroci se bodo lahko zabavali na Nerf poligonu, opremljeni z igračo Nerf gun; zabavna, a varna igra omogoča fantom in dekletom posebno rojstnodnevno zabavo, na kateri bodo združili moči, da postanejo najboljši »nerfovci« Vodnega mesta Atlantis.

Program za starejše otroke, ki želijo rojstni dan praznovati »samostojno«; praznovanje še vedno poteka pod budnim očesom animatorja (in s tem razbremeni starše), otrokom pa so glede na njihove želje na voljo številni rekviziti in igre, s katerimi jim niti za trenutek ne bo dolgčas.

Za varnost in dobro počutje otrok skrbijo izkušeni animatorji in reševalci iz vode.

Rojstnodnevna animacija traja 3 ure in jo lahko prilagodijo željam otrok (poslikava obraza, vožnja z vodnimi skuterji, potapljanje itd.).

Rezervacije in informacije

  • T: 051 376 398
  • E: animacijevma@btc.si.

Aktualno