PCT pogoj za vse obiskovalce od 12. leta Več

Dodatna
ponudba

Vodno mesto Atlantis ponuja tudi mnogo priložnosti za rekreacijo, preživljanje prostega časa ter celo usvajanje novih znanj in spretnosti. Najmlajše naučijo prvih zamahov, malo starejšim pa pomagajo izpopolniti plavalno tehniko. Za bolj drzne so tu še tečaji potapljanja, za rekreacijo pa poskrbijo na individualnih ali skupinskih programih vadb. Atlantis je tudi odlična lokacija za praznovanje rojstnih dni, na katerih izkušeni animatorji vedno poskrbijo za nepozabno zabavo.

Če ob obisku postanete lačni, si lahko privoščite okusno kosilo ali kaj sladkega v Atlantisovi restavraciji, obisk pa lahko izkoristite tudi za razvajanje v frizerskem salonu ali solariju.

Ponudba - Dodatna ponudba

Frizerski salon Billy

Frizerski salon Billy

Zaprto

V frizerskem salonu Billy vas bodo v roke vzeli izkušeni mojstri, ki obvladajo svoje delo in najnovejše trende.

Frizerski salon Billy > Več
Solarij

Solarij

Zaprto

Za mnoge je del zunanje lepote tudi porjavela kože. V dneh, ko je naravnih sončnih žarkov premalo ali ko se bliža poletje in z njim močnejše sonce, je zato zagotovo dobrodošel obisk solarija.

Solarij > Več
Potapljaški center Atlantis

Potapljaški center Atlantis

Zaprto

V Potapljaškem centru Atlantis boste našli vse za male in velike potapljače – od potapljaške in plavalne opreme do igrač in različnih plavalnih pripomočkov, nudijo pa tudi tečaje, izobraževanja in delavnice.

Potapljaški center Atlantis > Več
Center gibanja in individualne terapije

Center gibanja in individualne terapije

Zaprto

Center gibanja in individualnih terapij odlikuje visoka strokovnost in oseben pristop, kar je zagotovilo za učinkovit napredek in dobro počutje.

Center gibanja in individualne terapije > Več