PCT pogoj za vse obiskovalce od 12. leta Več

Skupinske
vadbe

V Vodnem mestu Atlantis se izvajajo različne skupinske vadbe za vse okuse in potrebe. Potekajo bodisi v bazenu ali na suhem in omogočajo učinkovito ter varno obliko rekreacije pod vodstvom usposobljenih vaditeljev.

Izbirate lahko med zahtevnejšimi, ki so namenjene aktivnejši populaciji, vadbami, katerih namen je ohraniti vitalnost telesa in ohranjati dobro telesno pripravljenost, ter tistimi, katerih cilj je predvsem sprostitev telesa. 

Ponudba - Skupinske vadbe

Savna joga

Savna joga

Zaprto

V Deželi savn smo za vas pripravili prav poseben program, ki poteka v objemu toplote Zemeljske savne. Edinstvena holistična vadba vam ponuja možnost da se prenovite, okrepite in revitalizirate celo telo. Vodi v popolno sprostitev in nudi nepozabno razvajanje za vaše telo, um in dušo.

Savna joga > Več
Fitnes klinika

Fitnes klinika

Zaprto

Kako dobro poznate svoje telo? Ali veste, da ima človek okrog 640 mišic? Dejstvo je, da sebe in svoje telo zelo slabo poznamo. Zaradi tega nekaterim mišicam ne posvečamo dovolj pozornosti, njihova aktivnost se izjemno zmanjša in mišice pričnejo zamirati.

Fitnes klinika > Več
Gong terapija

Gong terapija

Zaprto

Mistični zvoki velikega gonga in z njim ustvarjen "om" - zvok življenja je vaša pot do nove, univerzalne življenjske energije.

Gong terapija > Več